Skip to main content

Disclaimer

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Schotte Hoogerbrugge. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Schotte Hoogerbrugge. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

De op deze website getoonde informatie wordt door Schotte Hoogerbrugge met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Schotte Hoogerbrugge behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in de staat waarin zij zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun verkrijgbaarheid, deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

Hoewel Schotte Hoogerbrugge alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Schotte Hoogerbrugge niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden. Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van Schotte Hoogerbrugge, welke geen eigendom zijn van Schotte Hoogerbrugge, maar zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van Schotte Hoogerbrugge. Hoewel Schotte Hoogerbrugge uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Schotte Hoogerbrugge worden onderhouden wordt afgewezen.

Op zoek naar een
betrokken partner
in de bouw?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

adres

Sterrenweg 11
2651 HZ Berkel en Rodenrijs
010 511 90 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© Schotte Hoogerbrugge  |  Disclaimer  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden  |  Vandeez