Skip to main content

Het bedrijf

Een betrokken partner in de bouw

Schotte Hoogerbrugge is een gerenommeerd bouwbedrijf uit de regio Oostland (Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland). Met Schotte Hoogerbrugge als uw aannemer bent u verzekerd van een optimaal bouwproces en een kwalitatief en duurzaam eindresultaat. Wij zijn uw betrokken partner.

Wij maken verwachtingen waar

Zelfs als een project al is uitgedacht kijken we kritisch en denken wij mee. Meedenken betekent soms ook alternatieven adviseren. Zo creëren we meerwaarde en maken we verwachtingen waar.

  • Optimaal bouwproces

  • Ervaren vakmensen

  • Heldere communicatie

  • Betrokken partner

Aandacht

We hebben aandacht voor onze vakmensen, partners en u als opdrachtgever. We denken mee, zijn nauw betrokken en stellen de juiste vragen. Door samen te werken, onderling en met u als opdrachtgever, realiseren we het beste eindresultaat.

Vakmanschap

Wij kennen ons vak als geen ander. Door onze expertise te combineren met een constant streven naar verbetering, realiseren wij altijd een kwalitatief en duurzaam eindresultaat. Onze vakmensen zijn pas tevreden als u tevreden bent. U kunt bouwen op ons vakmanschap.

Open

We zijn open en eerlijk en staan garant voor een transparante werkwijze. Dit uit zich in heldere en duidelijke communicatie waarbij we u inzicht geven in het complete bouwproces. Met onze realistische en eerlijke aanpak winnen wij uw vertrouwen.

Oplossingsgericht

We houden van de dynamische bouwwereld en de uitdagingen die daarbij horen. Hierin schakelen we snel en zijn we flexibel gedurende het hele bouwtrjact. Vanuit een sterk verantwoordelijkheidsgevoel zetten wij die extra stap om de beste oplossingen voor u te realiseren.

Ons ontstaan

Schotte Hoogerbrugge is ontstaan vanuit een fusie tussen aannmersbedrijf P. Hoogerbrugge B.V. en aannemersbedrijf Schotte B.V. in 2023. Deze twee gerenommeerde bouwbedrijven hebben met hun projecten regio Oostland helpen vormgeven. Met de fusie bundelden Hoogerbrugge en Schotte hun krachten. 

Suzanne Schotte en Nina Hoogerbrugge vormen samen de directie van Schotte Hoogerbrugge. Vanuit één locatie versterken we elkaar met onze expertises, waarborgen we onze continuïteit en leggen wij een sterk fundament voor de toekomst.

1864

In 1864 start Leendert Schotte timmermansbedrijf Schotte.

1985

In 1985 start Piet Hoogerbrugge aannemersbedrijf Hoogerbrugge.

2005

Nina Hoogerbrugge houdt als nieuwe directeur van Hoogerbrugge de persoonlijke visie van Piet levend.

2014

In 2014 staat Suzanne Schotte als de vijfde generatie van de familie aan het roer van aannemersbedrijf Schotte.

2023

Vanuit een fusie tussen Schotte en Hoogerbrugge in 2023 is aannemersbedrijf Schotte Hoogerbrugge ontstaan.

Een team van vakmensen

Het beste eindresultaat is alleen mogelijk door ons vakmanschap hoog te houden, nu en in de toekomst. Wij houden ons ambacht in leven door te investeren in mensen en innovatieve bouwmethoden te omarmen. Toekomstbestendig vakmanschap en persoonlijke aandacht maakt dat wij het beste proces en eindresultaat voor opdrachtgever blijven realiseren.

Door elk project vanaf het begin als maatwerk te zien en ons te richten op de wensen en behoeften van opdrachtgevers bouwen wij de toekomst.

Onze mensen

Kwaliteit zit voor ons niet alleen in goede materialen, maar ook in vakkennis. Maak kennis met het team dat voor u aan de slag gaat.

Schotte Hoogerbrugge in cijfers

2023

  • 2023

In 2023 zijn wij ontstaan uit een fusie tussen Hoogerbrugge en Schotte

200

  • 200+

Bijna 200 jaar aan gebundelde ervaring in nieuwbouw en verbouw 

32

  • 32

Wij beschikken over een team van 32 ervaren vakmensen

630

  • 630

Het afgelopen jaar hebben we 630 projecten gerealiseerd

“Wij hebben oog
voor ambacht en
innovatie ”

adres

Sterrenweg 11
2651 HZ Berkel en Rodenrijs
010 511 90 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© Schotte Hoogerbrugge  |  Disclaimer  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden  |  Vandeez