Skip to main content

Fusie tussen Schotte en Hoogerbrugge

Per 1 januari 2023 fuseren Aannemersbedrijf P. Hoogerbrugge B.V. en Aannemersbedrijf Schotte B.V. Onze bedrijven gaan samen verder onder de naam: Schotte Hoogerbrugge. De expertises en het werkgebied van onze bedrijven uit Berkel en Rodenrijs en Pijnacker vullen elkaar perfect aan, waardoor we een sterk fundament leggen voor de toekomst.

Samen waarde toevoegen

Nina Hoogerbrugge en Suzanne Schotte vormen straks de directie van Schotte Hoogerbrugge. Het feit dat er nu één gerenommeerd aannemersbedrijf ontstaat met een tweekoppige vrouwelijke directie is in de bouwsector uniek te noemen. Nina en Suzanne hadden al regelmatig contact over hun bedrijven en de toekomst van de bouwsector. Uit deze gesprekken ontstond een gezamenlijke ambitie om de krachten te bundelen en als één bedrijf van nog meer waarde te zijn voor opdrachtgevers.

Trouw aan historie

De projecten van Hoogerbrugge en Schotte hebben regio Oostland helpen vormgeven. Gezamenlijk beschikken we over bijna 200 jaar aan ervaring in nieuwbouw, verbouw en onderhoud van woningen en bedrijfspanden. Als één organisatie blijven we trouw aan onze waarden: flexibiliteit, openheid en vakmanschap.

Betrokken partner

Ons aannemersbedrijf blijft actief in regio Oostland, werkend vanuit de locatie in Berkel en Rodenrijs. Met de gezamenlijke kennis van vakmensen en aandacht voor een passend bouwproces weten we ook in de toekomst het beste eindresultaat te realiseren. Schotte Hoogerbrugge blijft dé betrokken partner in de bouw.

adres

Sterrenweg 11
2651 HZ Berkel en Rodenrijs
010 511 90 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© Schotte Hoogerbrugge  |  Disclaimer  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden  |  Vandeez